Ny chef for Sundhed og Omsorg

Over 20 ansøgere ville gerne være ny chef for Sundhed og Omsorg i Dragør Kommune. Valget er faldet på 54-årige Tina Roikjer Køtter, som tiltræder stillingen den 1. marts 2019.

Tina Roikjer Køtter, chef for Sundhed og Omsorg i Dragør Kommune

Tina Roikjer Køtter har baggrund i både den kommunale og regionale sektor, hvor hun i en længere årrække har beskæftiget sig med udvikling af sundheds- og omsorgsområderne.

Senest kommer Tina Roikjer Køtter fra en stilling som enhedschef for Patientforløb ved Herlev og Gentofte Hospital med ansvar for udvikling af blandt andet patientsikkerhed, kvalitet og det tværsektorielle samarbejde. Før det var Tina i 10 år ansat i Ballerup Kommune, hvor opgaven dels var at opbygge konkrete driftstilbud, dels at udvikle og gennemføre strategiske tværgående indsatser og partnerskaber ud af kommunen – senest som chef for Sundhed og Forebyggelse.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Tina Roikjer Køtter,” siger direktør Mette Jeppesen og fortsætter: ”Vi har haft et stærkt felt af kvalificerede ansøgere, og jeg er glad for, at vi får en både erfaren og meget kompetent chef på et stort og vigtigt område for både borgerne og kommunens økonomi.”

Hun uddyber: ”Jeg er sikker på, at Tina med hendes værdier passer godt til Dragør, og at vi sammen kan skabe gode sundheds- og omsorgstilbud, også til et stigende antal ældre borgere i Dragør Kommune.”

Tina Roikjer Køtter ser også frem til det nye samarbejde og siger: ”Jeg er meget optaget af nærhed, sammenhæng og kvalitet i ydelserne, og det kan jeg genkende i den retning og prioritering, som er sat af Dragørs politikere og administration.”

Hun fortsætter: ”Jeg ser frem til at kaste mine erfaringer, kompetencer og engagement ind i det fortsatte arbejde med at forbedre og udvikle det borgernære sundheds- og omsorgsvæsen. Og det vil jeg gøre i spidsen for og sammen med områdets dygtige medarbejdere og ledere – til gavn og glæde for borgere, pårørende og kommunen.”

Privat er Tina Roikjer Køtter gift og mor til tre voksne børn. Hun bor i Snekkersten.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?