Politiet advarer: Pas på billige håndværkertilbud og klamphuggere!

Sidste uge var en ældre kvinde på Amager ved at komme helt galt afsted da hun betalte en gruppe engelsktalende håndværkere 30.000 kroner for at få repareret sit tag. Nu er håndværkerne væk, og kvinden står tilbage med et stort hul i taget og en hel del penge fattigere. Heldigvis kom en snarrådig tømrermester kvinden til undsætning.

Foto: fra facebook

Hvad der umiddelbart lyder som et billigt håndværkertilbud, kan meget vel ende med at koste dig både hul i økonomien og efterlade dig i byggekaos. I midten af sidste uge gik det ud over en ældre kvinde på Amager. Engelsktalende håndværkertyper ringede på kvindens dør og tilbød at udskifte nogle få tagsten på hendes tag for 1000 kroner. Kvinden indvilligede, men det skulle vise sig at blive en ualmindelig dyr omgang, skriver TV2 Lorry som har dækket sagen i medierne.

En snarrådig tømrermester kom imidlertid den uheldige kvinde til undsætning og med hurtig indsats fik tømrermester Brian Svendsen fra Tømrervirksomheden Bjørn Svendsen A/S stoppet noget der kunne have endt helt galt.

Københavns Politi advarer nu mod irske håndværkertyper, som udgiver sig for at ville hjælpe, men hvor borgere ender med at blive snydt, skriver TV2 Lorry. Du kan også se tv indslaget fra TV2 Lorry her

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?