Historiequizzen dyster i Dragør i morgen på DR K

Onsdag aften 13. februar tager Adrian Hughes festdragten på når DR’s Historiequizzen tager tilbage til dengang hvor hollænderne gjorde Amager til hele Københavns spisekammer. Programmet sendes på DR K ondsag 13. februar kl. 21.30.

Foto: DragørNyheder.dk

DragørNyheder.dk var med da Historiequizzen sidste år filmede afsnittet på Amagermuseet i Store Magleby. Det var den populære vært Adrian Hughes som sidste år, sammen med paneldeltagere og historikere Hanne Fabricius og Trine Halle, var i Store Magleby for at quizze om Hollænderne på Amager.

DR’s optagelser på Amagermuseet i 2018. Foto: DragørNyheder.dk

I udsendelsen i morgen bliver deltagerne bl.a. afkrævet svar om amagerhylder, amagergæs og amagerkål. Deltagerne i Historiequizzen i morgen er, udover værten Adrian Hughes, Hanne Fabricius, Cecilie Nielsen, Trine Halle og Christian Donatzky.

Fik du læst: Historiequizzen i historiske omgivelser i Store Magleby

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »