Der står ikke noget på hans ønskeseddel

Han er autodidakt, men altid godt klædt på. Indehaver af EAST, Nicklas Bonnerup Kristensen, fylder 30 i dag. Vi tegner et fødselsdagsportræt.

Indehaver af EAST, Nicklas Bonnerup Kristensen fylder 30 år og inviterer i dagens anledning på et glas i forretningen på Kongevejen 6. Foto: DragørNyheder.dk

Af Pia Melander Guilbert

Det var egentlig lidt tilfældigt, at Nicklas Bonnerup Kristensen blev indehaver af herretøjsforretningen EAST. Han havde i nogle år suppleret fodboldkarrieren med at arbejde i tøjbutik et par dage om ugen og var lidt i tvivl om, hvilken vej han skulle gå.

“Da jeg så fik mulighed for at overtage Down Town efter Lars Møller i 2012, besluttede jeg at satse på det,” fortæller Nicklas, der er autodidakt herretøjsekspert, men fuld af ambitioner og altid godt klædt på. Det sidste skyldes ikke mindst, at han har mange iværksætter-venner, som han kan udveksle erfaringer med.

“Og så har jeg ansat Søren, som er uddannet i branchen. Han er guld værd som sparringspartner.”

Den unge gut og den ældre herre

I dag fylder Nicklas 30, og når han kigger tilbage på sin karriere, er han overrasket over, hvor godt det er gået.

“Når nogen siger, det ikke kan lade sig gøre, er jeg nok lidt typen, der skal vise, at det kan det godt,” konstaterer han:

“Jeg startede lige oven på krisen, og der har bestemt været hårde tider, men de sidste par år har været gode, og jeg fornemmer, at kunderne er glade for vores måde at være på. Vi gør vores bedste for at yde en god og personlig service, og jeg går meget op i at være på bølgelængde, uanset om jeg står over for den unge gut eller den ældre herre.”

En sjov branche

Nærmest hver fyraften, når Nicklas låser døren til EAST, har han en følelse af taknemmelighed.

“Jeg er glad for hverdagen i butikken, men det er også spændende at købe ind og en sjov branche, hvor der er gang i den. Mange af mine leverandører forstår ikke, hvordan man kan have sådan nogle mærker, som jeg har, i en lille by som Dragør. Det gør mig taknemmelig, at det er muligt, og at kunderne vælger at handle hos mig frem for så mange andre steder,” slutter Nicklas, der har arvet sin farfars ønskeseddel. På den står der ikke noget.

Til gengæld bliver han glad, hvis kunder og venner kommer forbi og skåler i dag mellem 12 og 18, hvor EAST byder på et glas vin, øl og sodavand.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?