Wannabe Waldorfsalat

Fan af traditionel waldorfsalat eller ej, så er wannabe waldorfsalat det perfekte alternativ.
Her på falderebet inden kalendere siger “årets første forårsmåned”, serverer ugens madtip en virkelig dejlig vintersalat med rå rosenkål.

Det er stadig sæson for rosenkål lidt endnu, så grib muligheden og kom de små fine kål RÅ i din salat. Rå rosenkål er sprøde i konsistensen og meget fin i smagen.

Wannabe waldorfsalat er oplagt i efteråret og i vintermånederne og passer helt perfekt til bl.a. dyrevildt og flæskesteg. Har du f.eks. fasan eller dådyr liggende i fryseren, kan det varmt anbefales at servere salaten som tilbehør sammen med en rigtig god skysovs.

Sammenlignet med en traditionel waldorfsalat med bladselleri og druer er det appelsin, æble og citronsaft, der gør wannabe waldorfsalat dejlig frisk. Kål og frugt vendes i en lækker dressing af bl.a. let pisket flødeskum og sennep, som får selv en kritiker af rosenkål til at overgive sig.

Tryk på linket her eller på billedet for at få opskriften på wannabe waldorfsalat med rå rosenkål

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med fastelav og masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?