Hold på hat og briller og tjek fortøjningerne: DMI varsler blæsende fredag

Foråret er begyndt med regn og rusk. Ikke mindre end 1,7 billioner liter vand forventes at ramme landet i denne uge og for at gøre ondt værre så varsler DMI fredag vindstyrker som sætter havvindmøllerne på overarbejde. Det er et lavtryk som sender et kraftigt vindfelt ind over Danmark.

Grafik: DMI

God grund til at tjekke løse genstande og fortøjninger af både m.v.

Torsdag eftermiddag begynder vinden at tiltage hvor der lokalt kan komme vindstød af hård eller stormende kuling, især over den sydøstlige del af landet. Derefter aftager vinden en kort overgang, inden den natten til fredag igen tiltager. Midt på natten kan vindstødene nå stormstyrke over de sydøstlige egne.

Tjek fortøjningerne så båden er sikret mod egen skade og skade på andre både. Foto: DragørNyheder.dk

Ifølge DMI er det endnu usikkert hvordan uvejret rammer landet, men allerede torsdag formiddag fornemmer man at noget er under opsejling lokalt i Dragør. For bådejere med deres fartøjer i vandet vil det være en god idé at sikre fortøjningerne så der ikke sker skade på egen og andres både.

Seneste artikler

 

Fik du læst?