Skraldemændene er tilbage på arbejde

Skraldemændende i Dragør og Tårnby er tilbage i arbejdstøjet og genoptager deres arbejde fredag morgen. Det er en udstrakt hånd ved forhandlingsbordet som ifølge en tillidsrepræsentant fra ARC Affaldsindsamling får skraldebilerne på gaden igen.

Skraldebilerne er tilbage på gaden fredag morgen. Foto: ARC PR

Skraldemændene i Dragør og Tårnby nedlagde, onsdag i denne uge, arbejdet i protest mod lønforholdene ved den overgangsordning medarbejderne i fremtiden overgår til ved ansættelse under Amager Ressource Center (ARC) som overtog skraldeindsamlingen pr. 1. januar i år.

Fik du læst: Ulovlig arbejdsnedlæggelse på ARC

I løbet af dagen vil skraldemændene fra Dragør og Tårnby afholde et møde med ARC, hvor man forhåbentligt kan finde frem til en løsning på uenighederne i ansættelsesforholdene, skriver TV2 Lorry.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?