Stem på Danmarks sødeste Grith

Måske kender du allerede Grith Hansen eller måske har du oplevet Griths glade humør når du har været en smut forbi Netto på Maglebytorv i Dragør. På ingen tid er Grith blevet landskendt som finalist i ugebladet Hjemmet‘s konkurrence om at blive Danmarks sødeste kassedame 2019 – og det er der mange gode grunde til!

Selv når køen er lang bevarer Grith Hansen sit gode humør. Foto: Sara Skytte / Hjemmet

Ugebladet Hjemmet hylder hvert år de tusindevis af kassedamer- og mænd i landets supermarkeder, der hver eneste dag møder kunderne med smil og overskud i en travl hverdag. Derfor kårer Hjemmet hvert år Danmarks sødeste kassedame. En konkurrence, som alle kan være med til at afgøre med sin personlige stemme. Indtil videre har det bragt Grith frem blandt Danmarks 5 finalister og nu kan din stemme være afgørende i forhold til om Grith skal løbe med årets titel og præmier for 20.000 kroner.

Det var Griths chef der fortalte hende, at hun var en af de fem nominerede finalister til Danmarks sødeste kassedame.

“Jeg blev overvældet og fik gåsehud over hele kroppen. Tænk, at mine kunder har brugt tid på at skrive ind om mig. Det er jeg dybt taknemmelig for. Og beæret. For jeg er jo bare, som jeg er”, siger Grith.

Nyheden om Griths nominering blandt 5 finalister blev hurtigt delt i Facebookgruppen DragørNyheder og på ingen tid har opslaget fået over 500 likes og 100 har allerede skrevet at de stemmer på Grith og sendt masser af søde hilsner som med al tydelighed viser at det ikke er uden grund at hun er blandt de 5 finalister.

“Den bedste” “Fantastisk kvinde” “Altid i godt humør og hjælpsom” “Jeg har stemt på Grith” “Hun fortjener klart en medalje” “Hun er skøn med skøn på – endnu en stemme herfra” – dette er blot nogle få af de mange roser der bliver delt ud til Grith på Facebook.

“Jeg elsker alle mine kunder. Og jeg lægger vægt på at behandle alle ligeværdigt. Noget af det vigtigste ved mit job som kassedame er at sende kunderne glade ud af butikken”

Grith er 56 år og bor i Dragør med sin mand Gert. Det har de gjort i 27 år. Sammen har de to børn. Grith har arbejdet i Netto i seks et halvt år. Hun er i fleksjob på grund af dårlig ryg. Til det siger hun: “Jeg kan prale af at være godt skruet sammen. Altså, jeg har skruer i hele ryggen. Jeg har arbejdet i hjemmeplejen og med rengøring i mange år, og det har slidt min ryg op.

Hvis du vil sende Grith helt til tops som Danmarks sødeste kassedame 2019 så kan du stemme via linket her: ALT.dk 

Du kan også udfylde stemmesedlen fra Hjemmet i denne uge. Sidste frist for at stemme er 25. marts. Den endelige kåring finder sted i april, hvor vinderen ud over æren og glæden kan nyde en gaveregn til en værdi af over 20.000 kr.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?