Gravstemning i AOV – Kongemordet i Kongelunden

Ugens og måske årets politiske højdespringer kom med et brag da Socialdemokratiet i sidste uge gav borgmesteren et gedigent trælår og lukkede for vandhanen i Kongelunden – nærmere betegnet CWWP. I særdeleshed Borgmester Eik Dahl Bidstrups prestigeprojekt og hjertensbarn.

Fra vugge til grav. Skibet er kæntret og stemningen er ikke lykkelig. Foto: DragørNyheder.dk

Som en del af AOV´s konstitueringsaftale og budgetforlig tilbage i oktober må projektet betragtes som en hjørnesten i samarbejdet i den politiske flertalsgruppe.

Det er næsten unødvendigt at understrege hvor megen modstand CWWP-projektet har været udsat for fra borgerne – og projektet, som blev præsenteret som en “teaser” forud for fremlæggelsen af budgetforliget, endte med at indtage en fornem førsteplads, med en historisk dårlig timing for præsentationen, få dage før fremlæggelsen af kommunens skræntene økonomi, budgetforlig og massive besparelser på kernevelfæren i Dragør.

Vandparksprojektet CWWP er definitivt begravet. Først med et dødbringende stød fra Socialdemokratiet og for at gøre ondt værre, slukkede Dansk Folkeparti for borgmesterens natlampe med en pressemeddelese, hvor de tilsluttede sig den politiske modstandsbevægelse – i egne rækker.

Det var tydeligt at ingen af de politiske pressemeddelelser var koordineret. Det var reelle bagholdsangreb midt om natten. Og der har været larmende politisk tavshed udover tre forunderlige pressemeddelelser om forliset.

De store spørgsmål som står tilbage er; hvordan får AOV ballast på skuden og har de en Kaptajn, Styrmand og besætning som kan sejle det gode skib “Dragør” sikkert i havn?  Hvordan genskaber de tillid internt og hvordan genopbygger de vælgernes tillid til det politiske håndværk?

Mon ikke AOV er smuttet på reservedelslageret for at finde stumperne til en genopretning og at borgerne i løbet af de kommende dage får forelagt en ny slagplan – eller politisk bjærgning?.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?