Æggemuffins med serranoskinke

Forestil dig at vågne op en søndag morgen (eller en hvilken som helst anden dag på ugen) ved duften af friskbrygget kaffe og små lækre æggemuffins med knasende sprød serranoskinke. Det lyder ikke dårligt vel?

Nemmere bliver det ikke

Æggemuffins med serranoskinke er ultra nemme at lave, så du behøver ikke en gang at vente til søndag eller en anden dag, hvor du har god tid. De kan nemlig laves uden de helt store forberedelse. Der skal blot afsættes et par minutter til klargøringen, inden de skal en tur i ovnen.

De små muffins kan serveres til morgenmad eller som en del af en god brunch med ost, friske bær, friskpresset juice og chokoladekage. Er der rester tilbage kan de udgøre frokosten sammen med en grøn salat.

Mere simpelt bliver det ikke

Der skal kun bruges to ingredienser for at lave morgenæg på den her måde: Friske æg og tynde skiver serranoskinke – og nåh ja, muffinsforme.

Opskrift på nemme og simple æggemuffins

Har du fået lyst til at afprøve de lækre æggemuffins, og er du blevet nysgerrig på, hvordan du sikrer dig det perfekte resultat, kan du trykke her eller på billedet for at få opskriften.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?