Grith Hansen: “Jeg er meget taknemmelig for den anerkendelse jeg får”

Grith Holm Hansen er vokset op på Krausesminde og har boet i Dragør næsten hele sit liv. Og hun er svært populær herude. Faktisk så populær at hun er nomineret som Danmarks sødeste kassedame i ugebladet Hjemmets årlige konkurrence og nu er blandt de sidste 5 finalister i opløbet om titlen.

Danmarks sødeste kassedame Grith Hansen. Her får kunderne altid et smil med på vejen. Foto: DragørNyheder.dk

Hvor er det nu, vi har set dig før?

Jeg står i kassen i Netto på Maglebytorv.

Hvad består din hverdag af?

Hver formiddag er jeg at finde i kassen i Netto. Her betjener jeg kunderne med et smil og en hjælpende hånd. Klik på videoen nedenunder for at få et glimt af Griths hverdag ved kassen i Netto.

Hvad er den største nyhed i dit liv lige nu?

At jeg er blevet nomineret til titlen som ”Danmarks sødeste kassedame”. Det er meget rørende, at kunderne har anbefalet mig og alle de søde kommentarer, der er skrevet. Det varmer.

Jeg er meget taknemmelig for den anerkendelse jeg får.

Hvis ikke du har stemt på Grith endnu så kan du gøre det via dette link. Foto: DragørNyheder.dk

Hvad er dit bedste Dragør-minde?

Hele mit liv i Dragør – min barndom på ”Krausesminde”, hvor vi løb på skøjter på min tante og onkels vandhul, jeg mindes min farmors frikadeller, frosne mælkeflasker hvor folieproppen blev skudt op. Jeg var aktiv i gymnastik- og skytteforeningen samt svømning og spejderliv. Jeg mindes, da jeg var med mine forældre i marken. Det elskede jeg. Jeg mindes store familiefester. Mit bryllup, at blive mor til to piger og at blive mormor. At ombygge hus på Jægervej. At gå tur sammen med min mand og vores to hunde. Jeg holder især af at gå langs vandet fra Nord mod Dragør, hvor jeg har Dragør by og havnen i horisonten. Jeg er familiemenneske, og derfor holder jeg meget af at bruge min fritid sammen med hele familien og venner. 

Hvad er dit yndlingssted i Dragør?

Det er svært at nævne kun et, der er så mange. Havnen og skoven, men også min egen stue, hvorfra jeg kan se Dragør kirke eller fra soveværelset, hvorfra jeg kan se Saltholm.

Hvad er din yndlingsbegivenhed i Dragør?

Jeg kan lide alle højtider, der bliver fejret i Dragør, dog står julen mig nær. Julemarked på Badstuevælden er noget helt særligt. Men Sildens Dag er også et hyggeligt arrangement, og det samme er sommermarked på havnen.

Hvad er dit bedste Dragør-tip?

At tage til standen med en kande kaffe en tidlig sommermorgen og se solen stå op.

En god lang gåtur i Kongelundsskoven for at se de skiftende årstider.

Besøge Rikke i Glaspusteriet og få en snak om hendes kunst.

Besøge røgeriet og smage deres lækre fiskedeller.

Navn: Grith Holm Hansen
Alder: 56 år
Beskæftigelse: Salgsassistent i Netto
Ægtefælle: Gert Hansen
Børn: Caroline og CatrineHvad er din tilknytning til Dragør?

Jeg er født og opvokset i Dragør: Min fars slægt kan føres tilbage til Hollænderne. Jeg er vokset op på ”Krausesminde” på Kalvebodvej 79 og bor nu på Stationsvænget.

Hvor længe har du boet i Dragør?

50 år, jeg har boet i Sundby fra jeg var 20-26 år

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?