Café Havslapning får ét år mere i solen

Café Havslapning som ligger på havnen i Dragør har politisk fået godkendt endnu et år med udeservering på havnearealet foran cafeen og sejlsportsforretningen. Det besluttede By-, Erhvervs-, og Planudvalget  (BEPU) i denne uge.

Foto: DragørNyheder.dk

En 3-årig aftale om udeservering udløb sidste år og i første omgang var der ikke udsigt til en forlængelse af aftalen/dispensationen for Café Havslapnings udeserveringsareal.

Sagen har om Café Havslapnings udeservering har trukket store overskrifter på de sociale medier og senest blev der i december 2018 iværksat en underskriftsindsamling til støtte for en forlængelse af cafeens udeservering.

Sagen er nu endt med at BEPU har godkendt en 1-årig aftale med samme vilkår som i 2018. Politisk blev sagen godkendt med stemmer fra AOV og C. Liste T undlod at stemme.

Således er der endnu en sommer med mulighed for en fadbamse på kajen ved krabbebroen.

Foto: Cafe Havslapning
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?