Dragør Badehotel indkalder til nabohøring i aften

Dragør Badehotel har store planer for fremtiden. De nye ejere som overtog det historiske badehotel sidste år har allerede skruet op for blusset i køkkenet med en række nye kulinariske tiltag. Fremtidsplanerne inkludere imidlertid også en udvidelse af hotellet med en række nye værelser og i den forbindelse indkalder de nye ejere naboerne til Dragør Badehotel til informationsaften.

Visualisering af det nye Dragør Badehotel efter en udvidelse med flere end 30 værelser. Foto/visualisering: Dragør Badehotel

Det sker i aften torsdag 4. april kl. 18.30 hvor hotellets nye ejere går i dybden med planerne for hotellet og præsenterer visionerne for et nyt og bedre Dragør Badehotel, står der i brevet til naboerne.

Dragør Badehotel håber så mange som muligt vil møde op og deltage og de kvitterer på aftenen med en let anretning mens der bliver mulighed for naboerne til at spørge ind til projektet.

Tilmelding skal ske pr. mail til badehotel.dragoer@gmail.com med navn og adresse samt antal deltagere. Alternativt kan der tilmeldes ved telefonisk kontakt på 32530500.

Læs også: Dragør Badehotel version 2.0 

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Meget mere end en trappe

Endelig blev den indviet: Dragør Skole har fået arkitekttegnet læringstrappe   Af Camilla Lærkesen Den har allerede været flittigt brugt, men fredag morgen inden efterårsferien

Læs mere »