Torsk i fad med tomater og porrer

Ugens opskrift er en let og lækker ret med ovnbagt torsk og grøntsager. Hvis tiden er knap, og du alligevel gerne vil servere et sundt aftensmåltid, er opskriften på torsk i fad med tomater og porrer måske værd at kigge nærmere på.

Når grøntsagerne er klargjort, lægges torskeloins ovenpå, og retten er klar til en tur i ovnen. Det betyder, at din aftensmad kan tilberedes på under en halvtime. Resultatet er smagfuldt og sundt, og du vil føle dig mæt på en behagelig måde.

Lige nu er det sæson for torsk og porrer, og dét skal da udnyttes 🙂 (Tryk på billedet nedenfor for at få opskriften)

Tryk her eller på billedet for at se nærmere på opskriften på torsk i fad med tomater og porrer.

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?