Ungdomsskole for hele familien!

Dragør Ungdomsskole har oprettet hold, hvor de unge har mulighed for at tage deres forældre/familie med! Det giver mulighed for at styrke og sammentømre familien ved at prøve spændende og udfordrende ting sammen – og ikke mindst grine sammen med andre familier.

Klik på billedet nedenfor for at se videoen fra Dragør Ungdomsskole:

Om du kommer med din far, mor eller begge plus dine irriterende søskende er helt op til dig. I skal bare tilmelde jer som normalt, så kontakter Ungdomsskolen jer for at høre hvor mange I bliver. Adgangsbilletten er blot at du er teenager (eller går i 7. klasse).

Tilmelding via Dragør Ungdomsskole her

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »