55 års lokalhistorie er slut: Møller Jensen Meny lukker til efteråret

55 års supermarkedshistorie i Dragør er slut. Til efteråret lukker Møller Jensen Meny på Krudttårnsvej.

Foto: DragørNyheder.dk

Supermarkedet Møller Jensen Meny blev tilbage i sommeren 2018 opsagt af Boligselskabet Strandparken. Ejendommen som Møller Jensen Meny holder til i trænger til en omfattende renovering og det er penge som Boligselskabet Strandparken ikke har. Det er baggrunden for at Boligselskabet sidste år opsagde lejeaftalen med Møller Jensen A/S.

I en pressemeddelelse oplyser Møller Jensen at det efter måneders forhandlinger med Boligselskabet desværre ikke har været muligt at finde en løsning for at fortsætte driften på Krudttårnsvej 171 og derfor lukker Møller Jensen Meny dørene for sidste gang den 27. oktober 2019, oplyser Møller Jensen A/S videre i meddelelsen;

55 års bidrag til Dragørs lokalsamfund

Møller Jensen supermarked har gennem sine 55 år i Dragør bidraget til lokalsamfundet med job, sponsorater, samarbejde med lokale foreninger, udbringning af varer til vores kunder, arrangementer og andet. Butikken er glade og stolte over, at de i så mange år har kunnet bidrage til Dragørs samfund: ”Vi havde ikke kunne gøre dette og bestå så længe hvis ikke det havde det ikke været for kundernes engagement”, siger Købmand Thomas Andersen

Det første supermarked på Amager

I 1964 åbnede Erik Møller Jensen det første supermarked i Dragør og på Amager. Dengang var et supermarked et nyt koncept, da den samlede købmandsbutikken, slagter og grønthandler i en og samme butik. Supermarkedet kom til at hedde Dragør Supermarked.

Em supermarkedsepoke er slut når Møller Jensen Meny på Krudtårnsvej lukker til oktober 2019. Supermarkedet har været i familien Møller Jensens eje siden 1964. (Arkivfoto)

I 1976 kom Møller Jensen navnet til at stå alene på butiksfacaden og blev stående indtil 2001, hvor det skiftede navn til SuperBest og efterfølgende Meny. Trods navneskiftet forsvandt Møller Jensen navnet dog aldrig helt.

Familiens supermarked

Supermarkedet har altid bestået i bedste velbefindende med et familie medlem i spidsen; først var det Erik selv, hvorefter hans søn Søren Møller Jensen overtog, og senest kom Eriks barnebarn Thomas Andersen til. Det mest genkendelige ansigt i butikken er dog Eriks hustru, Inger Møller Jensen, der arbejdede i supermarkedet til hun var 75 år og stadig har sin daglige gang i butikken. Herudover, har alle Eriks og Ingers fire børn og 11 børnebørn hjulpet til i butikken fra tid til anden.

Fik du læst: På besøg hos Inger Møller Jensen

De glade kunders mødested – til det sidste

Møller Jensen Meny vil indtil lukning opretholde vores høje service niveau, begejstring for kvalitet og engagement i nærmiljøet og håber at alle i Dragør bliver ved med at støtte supermarkedet i denne sidste tid, så Møller Jensen Meny forsat vil være De glade kunders mødested.

Ved spørgsmål vedrørende lukningen kan der rettes henvendelse på kontoret i butikken på Krudttårnsvej 171.

Læs også: Byt eller Nyt for Møller Jensen Meny

Seneste artikler

 

Fik du læst?