Strandparken: Meny lukker og bygningen kommer til salg

Vi har modtaget: Strandparken og Møller Jensen A/S er blevet enige om, at Meny lukker med udgangen af oktober måned 2019. Boligselskabet vil arbejde for at sælge området med henblik på, at der fortsat skal være dagligvarebutik på området.

Indlæg fra Boligselskabet Strandparken modtaget den 9. april 2019

Baggrunden er, at det ikke er muligt at få lagt et nyt tag på den eksisterende bygning, og at boligselskabet ikke må opføre en ny bygning til udlejning til privat virksomhed. Det er trods mange bestræbelser i over et halvt år ikke lykkes at parterne at komme overens om vilkår for et salg til Møller Jensen.

Når der foreligger et konkret købstilbud vil beboerne i Strandparkens afd. 1 og Strandparkens øverste myndighed, repræsentantskabet skulle tage stilling til salget.

Der har været mange års godt samarbejde mellem Møller Jensen og Strandparken. Mange beboere og andre kunder har været glade for at handle i Møller Jensens supermarkeder. Vi er kede af at skulle skilles, men mener også at det godt at begge parter nu kan komme videre.

Med venlig hilsen
Søren Keldorff, Formand for Strandparken.
Pia Johansen, Formand for Strandparkens afd. 1

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?