Flower Power i Dragør: Kom med til tidlig påske på Museum Amager

Påskeliljerne vil ud i det skønne vejr og det er lidt tidligere end forventet. Derfor åbner Museum Amager ekstraordinært op allerede idag torsdag 11. april hvor alle interesserede kan komme forbi og se de tusindvis af skønne blomster på museets smukke narcissemark i Store Magleby. Marken er fyldt med 14.000 blomster fordelt på 12 forskellige sorter.

Foto: Museum Amager

Det er GRATIS at besøge Amagermuseets blomstermark. Lågerne til marken åbner torsdag og fredag (11. og 12. april) fra 15-18. Under dit besøg vil der blive budt en let forfriskning.

Se mere på museets hjemmeside her

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »