Fra husmandskost til forårsfristelser

Dragørs historiske badehotel har fået travlt – rigtig travlt! Siden januar har de tændt for alle blus i køkkenet og siden de startede med husmandskost alle ugens syv dage til 99 kroner har der været så godt som fuldt hus. Dragør Badehotels Husmandskost-succes afløses nu af Forårsfristelser i tråd med årstiden.

Restaurantchef Berent Herbst kan næsten ikke få armene ned over den store lokale opbakning der har været til restaurantens nye kurs.

“Jeg vil gerne takke for den enorme opbakning der allerede har været til vores Forårsfristelser. Husmandskosten som vi startede i januar var en kæmpe succes men det ser allerede nu ud til, at restaurantens Forårsfristelser bliver endnu vildere”, siger Berent Herbst.

Forårsfristelserne kører efter samme princip som Husmandskosten. Det betyder at restauranten hver dag tilbyder en fast ret til 99 kroner i hele april måned.


Mandag
Rødspættefileter: Rugmelspaneret, pandestegt friske rødspætter med sauce remoulade samt hvide kartofler

Tirsdag
Pariserbøf: Rød stegt hakkebøf af 200 gram oksekød med, pickles, kapers, rødløg, peberrod, rødbeder samt æggeblomme

Onsdag
Fish and chips med steak fritter samt sauce tatar, dild og citron

Torsdag
Burger: 250 gram oksehakkebøf, brioche bolle, smurt med chili mayonnaise og aioli, sprød salat, bacon, vesterhavsost, rødløg, tomater og agurk, samt sprøde steak fritter

Fredag
Hjemmelavede fiskefrikadeller med krabbe og laks, rødløgscreme og hvide kartofler

Lørdag
Skiver af langtidstilberedt oksecuvette (200 gram), Steak fritter, trøffelsauce, mix salat

Søndag
Stjerneskud: smørstegt og hvidvins dampet rødspættefileter, håndpillede rejer med friske asparges, caviar, thousand island, dild og citron


Udover køkkenets Forårsfristelser byder Dragør Badehotel også på en fast frokostmenu alle ugens dage.


Stjerneskud
Smørstegt og hvidvins dampet rødspættefiletter, med friske asparges, caviar, thousand island, dild og citron

Rødspættefriletter
Rugmelsparenet, pandestegt friske rødspætter med sauce remoulade samt hvide kartofler

Færøsk laks
Kold røget laks med rygeostcreme, friske asparges, fennikel, 2 slags rogn, tangsalat samt sprøde jordskokker

Sild
Hjemmelavet sild, 2 varianter, med kapers, rødløg, æble og dild

Hønsesalat
Hjemmelavet hønsesalat af kyllingbryst, rørt med hjemmelavet mayonnaise, dijonsennep og økologisk cremefraiche, toppet med stegte champignoner, kapers, samt sprødstegt bacon

Pariserbøf
Rød stegt hakkebøf af 200 gram oksekød med, pickles, kapers, rødløg, peberrod, rødbeder samt æggeblomme

Tatar
Tatar af oks, klassisk med garniture eller rørt med cognac, dijon, ketchup, trøffel og æggeblommer, rødløg, kapers samt sprøde jordskokker

Burger
Okse filet eller 250 gram oksehakkebøf, briochebolle, smurt med chilimayonnaise og aioli, sprød salat, bacon, vesterhavsost, rødløg, tomater og agurk, samt sprøde steak fritter

Dagens salat
Med kylling eller som vegetar, solsikkekerner, oliven, bøffelmozzarella, manzoli tomater, agurk, sprød salat samt avokado.

Ost
3 udvalgter danske oste med garniture
Gammelost med sky, løg og rom
Vælg mellem hjemmebagt rugbrød eller franskbrød

Dessert
Brownie
Cheesecake
Trifli


Alle retter koster i april 99 kroner/stk.

Der er blevet afholdt selskaber i over 100 år på Dragør Badehotel, og det er med god grund, for her mødes nye og gamle traditioner i skøn forening. Et væld af fødselsdage, dåber, konfirmationer, bryllupper mv. har fundet vejen til det charmerende Dragør Badehotel med den smukke udsigt.

Dragør Badehotel kan tilbyde selskaber fra 25 til 150 kuverter i lyse og venlige lokaler, samt på udendørs terrasser og i haven. Menuen spænder fra traditionel dansk mad over italiensk buffet til en speciallavet løsning efter gæstens ønsker.

På Dragør Badehotel er der ligeledes mulighed for at kombinere jeres selskab med overnatning og morgenmad/brunch. Se mere på Dragør Badehotels hjemmeside her