To mænd varetægtsfængslet efter busbrand på Amager

Københavns Vestengs Politi har anholdt to unge mænd for ildspåsættelse af en bus på Amager Strandvej natten til torsdag.

Foto: presse-fotos.dk

Mændene blev anholdt tidligt torsdag morgen og gennem hele torsdagen har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen. De to mænd blev senere torsdag aften, efter et grundlovsforhør, varetægstsfængslet i 21 dage, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

På baggrund af efterforskningen er de sigtet for at have sat ild på en bus på Amager Strandvej natten til torsdag og for forsøg på ildspåsættelse et ukendt sted på Københavns vestegn.

Foto: presse-fotos.dk

Københavns Politi oplyser desuden at de i løbet af torsdag eftermiddag og aften ransagede flere adresser i København og på Vestegnen i relation til sagen.

Amager har den seneste tid haft flere tilfælde af ildspåsættelser af køretøjer.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »