Dragør Boldklub tilbage på vinderkurs

Det blev en målrig affære, da Dragør Boldklub i strålende solskin tog imod CSC i Serie 1. Det blev til en sejr med de usædvanlige cifre 7-4, hvilket sender DB op på sjettepladsen i rækken. Der er endnu langt op til playoff- og oprykningspladserne, men anden påskedag kunne der igen råbes ”hvem var det, der vandt i dag?” i omklædningsrummet efter kampen.

Hele syv gange måtte CSC målmanden plukke bolden ud af netmaskerne i kampen mod DB påskemandag. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Kampens store oplevelse var som så ofte før Jamie Carter, som brillerede med hele fire af de syv Dragør-mål.

Et af hele fire mål af dagens mand i skysovs DB´s Jamie Carter. Foto: DragørNyheder.dk

Der skulle gå cirka 24 minutter inden den første scoring, som samtidig blev startskuddet til Jamie Carters målshow. Scoringen faldt efter et flot oplæg fra Frederik Frost. Desværre fik CSC hurtigt udlignet, men otte minutter før pausen blev Frederik Frost selv målskytte, da han gjordet det til 2-1. Kort efter kom Jamie Carter igen på måltavlen, da han kunne gøre det til pausestillingen 3-1.

Dragør trak fra i anden halvleg

Anden halvleg startede med en reducering, men spændingen om udfaldet varede kun kort. Efter 20 minutters spil scorede Frederik Glendorf på et kontroversielt straffespark, hvorefter Jamie Carter på nok et straffespark kunne øge til 5-2 nogle minutter senere.

Sikker scoring af Glendorf. Foto: DragørNyheder.dk

Det blev 6-2 på en ripost, som Frederik Frost udnyttede, hvorefter Jamie Carter kunne lukke og slukke med sit fjerde mål til 7-2, med 7 minutter igen. Trods to sløsede reduceringer mod slutningen var sejren hjemme, og DB kom dermed tilbage på sejrskurs efter nederlaget på 1-2 til Hellas i forrige weekend.

Målkongen Jamie Carter havde en glimrende dag på grønsværen påskemandag. Foto: DragørNyheder.dk

Foråret har hidtil været en succes under den nye cheftræner Henrik Gundersen. Det er blevet til to sejre, en uafgjort mod topholdet FC Græsrødderne og blot et enkelt nederlag. Næste opgave er allerede på lørdag d. 27.april, hvor der spilles formiddagskamp kl.11.15 hjemme mod Østerbro IF.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »