Usædvanlig varme kan give os årets første sommerdag

Kalenderen viser april, men med særdeles varme luftstrømme som blæser mildt ind over landet kan fredag ende med at blive årets første meteorologiske sommerdag og det betyder en temperatur på mindst 25,1 graders varme. Det er ikke hverdagskost i april.

Solen brager ned fra en skyfri himmel over Dragør fredag eftermiddag. Foto: DragørNyheder.dk

Den østlige del af landet får mest varme

Fredag morgen startede mildt men i løbet af dagen fordeler temperaturen sig med markant højere temperaturer i den østlige del af landet og hovedstaden. Her kan temperaturerne mange steder nå et pænt stykke over 20 graders varme og lokalt kan temperaturen stige endnu mere og måske ramme den magiske sommergrænse på 25,1 grader.

Måske varer det ikke længe før de første “Brobisser” hopper i færgehavnen. Foto: DragørNyheder.dk

Læs også: Sommeren ser ud til at komme solrigt og tørt fra start

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?