Søndagstip: Fødselsdagsfest og smagsprøver fra Amager Bryghus

Er du til fødselsdagstilbud og en lille tår øl fra Amagers eget bryghus så skal du svinge forbi REMA 1000 på Præstefælledvej i morgen søndag 28. april mellem kl. 11 og 16. Udover et væld af ekstraordinært gode tilbud i forbindelse med REMA´s 25. års fødselsdag så kigger Amager Bryghus forbi med smagsprøver på deres lokale Amager serie.

Amager Bryghus er i 2018 blevet kåret til Danmarks bedste bryggeri og ikke uden grund. Bryggeriet har siden stiftelsen i 2007 af to Amagerdrenge brygget øl i verdensklasse, men uden at miste forbindelsen til den amagerkanske muld. Bryggeriet er stadig solidt placeret på Amager på trods af at størstedelen af deres øl eksporteres til det meste af verden.

Indehaverne af REMA 1000 på Præstefælledvej, Maria og Jesper Stage byder velkommen til et brag af en fødselsdagsfest hvor alle er velkommen til at kigge forbi til en smagsprøve fra Amager Bryghus og en masse gode tilbud.

Maria og Jesper Stage, REMA 1000 Præstefælledvej. Foto: DragørNyheder.dk

Hvor: REMA 1000, Præstefælledvej 22, 2770 Kastrup (link til Facebook)
Hvornår: søndag 28. april kl. 8-22 (Smagsprøver fra Amager Bryghus fra kl. 11-16)
Hvorfor: 25-års fødselsdag

Læs også: Supermarked-succesen på Præstefælledvej