Har Dragør Boldklub fået færten af oprykning?

Efter lørdagens 3-1-sejr over Østerbro IF hjemme på Holger Danske Arena kan man nu øjne en mulighed for at spille med om en oprykningsplads. Med den tredje sejr i de seneste fire kampe er man nu kun seks point, eller to sejre, fra tredjepladsen, som giver adgang til playoff.

Dragørs 1. senior holder gang i netmaskerne for tiden med endnu en sejr mod Østerbro IF. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

De to tophold i rækken, FC Udfordringen og kendis-holdet FC Græsrødderne, sidder sikkert på de to automatiske oprykningspladser, men med sejren over Østerbro fortsatte træner Henrik Gundersens tropper de gode takter fra de tidligere kampe i foråret.

Trods alt blev det ikke til den samme målfest som i 7-4-kampen mod CSC anden påskedag, men trods en dårlig start blev det alligevel til en vigtig og lidt heldig sejr.

Østerbro bragte sig nemlig foran efter 19 minutter, og faktisk var holdet i de gule trøjer heldige med, at der kun stod 0-1 ved pausen. Der var ikke megen DB-skarphed at skrive hjem om i de første 45 minutter.

DB vendte kampen på hovedet i de sidste 20 minutter

Efter sidebyttet og en farlig friløber til gæsterne kort inde i anden halvleg, kom der dog anderledes effektivitet i spillet i de sidste 20 minutter.

Frederik Frost udlignede efter en dyb aflevering, og siden ”overlevede” man en regulær belejring, som blandt andet resulterede i fire hjørnespark på få minutter til Østerbro, som endda var en mand i undertal på daværende tidspunkt, grundet et gult kort.

Træner Henrik Gundersen fik dog presset de sidste dråber benzin ud af sine spillere, og med fire minutter tilbage kunne Frederik Frost gøre det til 2-1 med sit andet mål i kampen. Herefter brugte man igen alle kræfter på at forsvare sig, og i dommerens tillægstid kunne Kristoffer Enoch afgøre opgøret definitivt med målet til 3-1. På oplæg af Frederik Frost, i øvrigt…

Det er en præstation i sig selv kunne vinde de tætte kampe, og efter den gode stime venter nu den ultimative udfordring for Dragør Boldklub, som på lørdag d. 4/5 møder topholdet FC Udfordringen.

Der er kampstart kl.13 i Valby Idrætspark, hvis man skulle have lyst til at tage med og støtte de lokale helte.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?