FRAMEHOUSE med nyt grønt Hotspot

Dragør udvider på el-delebilfronten med et nyt grønt Hotspot. Det er GreenMobility som i samarbejde med Dragørs grønne kontorbyggeri FRAMEHOUSE åbner et nyt Hotspot på A.P. Møllers Allé. Med det nye tiltag er der skabt en grøn transportmulighed til og fra det bæredygtige kontorfælleskab.

FRAMEHOUSE på A.P. Møllers Allé 43B er klar med et nyt grønt Hotspot. Foto: DragørNyheder.dk

GreenMobility har netop åbnet op for et helt nyt Hotspot ved FRAMEHOUSE på A.P. Møllers Allé 43B i Dragør, som skal gøre det nemt for alle at komme til og fra kontorfællesskabet med en grøn transportløsning, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Når FRAMEHOUSE åbner dørene for deres nye lokaler den 23. maj, så vil det altså være med parkeringspladser reserveret til alle de nye beboere, der vælger at køre i en bybil fra GreenMobility.

Hos GreenMobility ser man netop FRAMEHOUSE som en ideel samarbejdspartner, idet begge virksomheder arbejder ud fra en bæredygtig tankegang, og samarbejdet er altså også et udtryk for, at de to virksomheder sammen ønsker at fremme den fælles grønne agenda.

”Vi ser det altid som værdifuldt at indgå i nye samarbejder med virksomheder, der sammen med os ønsker at fokusere på at tilbyde en grøn og bæredygtig løsning. Vi håber meget, at vi hurtigt vil opleve opbakning fra de virksomheder og medarbejdere der holder til i FRAMEHOUSE, så de vil støtte op om at skabe et bedre klima i byen”, udtaler Thomas Heltborg Juul, CEO GreenMobility København

GreenMobility CEO Thomas Heltborg Juul t.v. sammen med adm. direktør i KOM-KBH Martin Kvist-Madsen. Foto: DragørNyheder.dk

Hos FRAMEHOUSE er man også begejstret for samarbejder med GreenMobility, da firmaet kan supplere huset med en bæredygtig transportløsning, som netop harmonerer med husets grønne værdier.

”Samarbejdet vil favne bredt og skal bygge bro, samle og forene erhvervsdrivende og udefrakommende med FRAMEHOUSE. Vi vil gerne bidrage til en bæredygtig og ansvarlig udvikling, og så synes vi, det er fantastisk, at den miljørigtige løsning også er den bedste løsning”, udtaler Martin Kvist-Madsen, administrerende direktør i KOM-KBH som står bag FRAMEHOUSE.

“GreenMobility understøtter bedst muligt vore tanker og visioner for det nye byggeri. GreenMobility´s delebilstjeneste er alene baseret på el-biler og det var en væsentlig faktor for os i forbindelse med samarbejdet, siger Martin Kvist-Madsen til DragørNyheder.

En af de ruter som begge virksomheder forventer sig mest af er den korte tur til og fra det populære Hotspot ved Københavns Lufthavn. Men med bybilen fra GreenMobility vil man fra FRAMEHOUSE være forbundet med resten af København på grønneste vis med 400 elektriske bybiler lige udenfor døren.

Du kan læse mere om FRAMEHOUSE her 

GreenMobility´s app kan downloades App Store og Google Play. Det er gratis at oprette sig som bruger.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:
Thomas Heltborg Juul, CEO GreenMobility København A/S, tlf. 2986 9901
Martin Kvist-Madsen, administrerende direktør KOM-KBH A/S, tlf. 3070 2307

Om GreenMobility       
GreenMobility tilbyder den moderne byboer enkel, fleksibel og bæredygtig transport i form af elektriske delebybiler, som brugerne har adgang til via GreenMobility app’en, hvor kørslen betales pr. minut.
I dag opererer GreenMobility med 400 biler i København, og 250 biler i Oslo.
Drevet af globale megatrends ser GreenMobility et hurtigt voksende marked for delebiler i storbyer, der efterspørger grøn transport til sine borgere, så behovet for personbiler mindskes.
GreenMobilitys ambition er at være blandt de førende europæiske udbydere af grønne delebilsløsninger.
Om FRAMEHOUSE
FRAMEHOUSE er et topmoderne og inspirerende kontorfællesskab, der samler husets daglige lejere og gæster i et nytænkende og ikke mindst bæredygtigt kontormiljø.Huset tilbyder en bred og fleksibel palet af lejemål, der tilpasses efter den enkelte lejers ønsker, behov og økonomi. Mulighederne er mange – lige fra leje af skrivebord på daglig basis til at skabe sit eget private kontor.I samarbejde med et af Danmarks bedste arkitektfirmaer Schmidt Hammer Lassen Architects har administrerende direktør i KOM-KBH A/S, Martin Kvist-Madsen, haft ét overskyggende formål med etableringen af FRAMEHOUSE: at skabe et varmt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor god, dansk hygge er integreret.Huset indbyder til høje standarder og stimulerende rammer, hvor man som lejer har adgang til et eksklusivt univers, der er klædt på i det danske design VIPP.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?