EU-valg – Vi har brug for dig!

Har du lyst til at være med på valgdagen søndag den 26. maj 2019 – og opleve demokratiet helt tæt på?

Vi skal bruge et antal tilforordnede vælgere til at hjælpe til Europa-Parlamentsvalget den 26.maj 2019.

Som valgtilforordnet udleverer du stemmesedler til vælgerne, sikrer at stemmerne kommer i valgurnerne, hjælper med gardinerne ved stemmeboksene og hjælper til med at tælle stemmerne op, når valget er slut.

Valgdagen er en ganske særlig dag, og der er en rigtig fin stemning på valgstederne. Du vil få morgenmad, frokost og aftensmad.

Du får også diæt

Som tilforordnet får du diæt på 850 kr. (b-indkomst) for at deltage på valgdagen fra kl. 8 om morgenen og til optællingen er afsluttet.

Eneste krav

Du skal selv være vælger i Dragør Kommune for at blive valgtilforordnet.

Ønsker du at tilmelde dig, eller har du spørgsmål, kan du skrive til Valgsekretariatet på nedenstående mail senest mandag den 13. maj 2019.

Ved tilmelding skal du oplyse navn, adresse og telefonnummer.

KONTAKT
Valgsekretariatet
Telefon: 32 89 01 16 eller 32 89 01 08
Du kan sende en mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den mål bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som f.eks. dit cpr-nr. 
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?