Lækker cremet fetadip

Græsk cremet fetadip står på menuen i denne uge. Måske er det verdens nemmeste dip, som får tankerne til at flyve mod Middelhavsområdet – nærmere betegnet det græske køkken.

Grill og BBQ
Den græske fetadip egner sig fortræffeligt til forårets og sommerens BBQ. Server den f.eks. til grillet eller stegt kød og anvend den som alternativ til sauce. Grillet kyllingebryst, hakkebøffer og lammekød er bare få eksempler på, hvor den gør sig godt som dyppelse.

Dip til grøntsagsstænger
Dippen kan også bruges til at dyppe grøntsagsstænger i, der kan serveres som en lille snack før maden eller som et sundt mellemmåltid. Grøntsagsstænger med fetadip kan også udgøre en del af en sund madpakke. De fleste børn er vilde med fetadippen og derfor en genial måde at få dem til at spise grøntsager. Lige nu er det sæson for danske asparges og rå er de perfekte som grønsagsstænger.

Dip til jordskokkechips
Cremet fetadip – som kun indeholder to ingredienser – går også godt i hånd med en omgang sprøde hjemmelavede jordskokkechips, som enten kan serveres som tilbehør til aftensmaden eller som en lækker appetizer.

Opskriften får du ved at trykke på billedet eller på linket her.

Opskriften til en lækker cremet fetadip får du her

Læs også: Grøn booster med spinat

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af grøn boost. Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Facebook: www.facebook.com/dethandlermestommad
Pinterest: www.pinterest.com/dethandlermestommad
Instagram: www.instagram.com/dethandlermestommad

Hvis du mangler inspiration til en masse lækre og nemme retter fra Mette Forman skal du besøge Mad & Drikke afsnittet her.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?