Åbent hus for de helt små i Dragør Boldklub

Dragør Boldklub indbyder nu de helt små poder fra årgang 2015 til åbent hus i klubben. Kunne du tænke dig at høre mere om hvad Dragør Boldklub kan tilbyde så skal du tage en tur forbi Halvejen 5, lørdag den 11. maj kl. 09:30–10.30 til åbent hus.

Hvert år i maj er der åbent hus i Dragør Boldklub, hvor drenge, piger og deres forældre inviteres til at høre mere om det at gå til fodbold, og opstart af den helt yngste årgang, som i dette år er fra 2015. Alle er velkomne, også selvom jeres barn ikke er fra 2015.

Lørdag den 11. maj kl. 09:30-10:30 byder Dragør Boldklub velkommen i klubhuset på Halvejen. Traditionen tro bydes der på kaffe til de voksne og saftevand og boller til de mindste.

Det er ikke kun fodbolden der er i højsædet. Det er lige så meget det at gå til en holdsport, hvor sammenhold og kammeratskab er en vigtig faktor. Dannelsen af nye relationer, hvor de fleste kender én eller flere fra deres børnehave, og lige pludselig får en bredere vennekreds.

For de helt yngste spillere er det leg og motorik både med og uden bold, der vil være omdrejningspunktet. I takt med at børnene bliver ældre vil det stille og roligt glide over i mere fodbold, dog stadig med leg som den bærende faktor i indlæringen.

Fodbold er som sagt mere end bare en sport. Det indebærer også en hjælp fra forældre, det kan enten være som træner på holdet, bage en kage til kamp, sørge for sociale arrangementer m.m. Alt hjælp der ydes, er en hjælp til hele på holdet.

Dragør Boldklub er en ældre dame, og fylder 112 år den 21. maj i år. Dermed er vi Amagers ældste boldklub. Klubben betrædes af vores godt 1.000 medlemmer, hvor de ca. 800 medlemmer er i børne- og ungdomsafdeling. Vores klubhus er samlingssted for mange medlemmer, og der hygges på tværs med enten dagens ret fra vores fantastiske café, bordfodbold eller fodbold på fjernsynet. De fleste årgange afholder også Champions League arrangementer for holdet, fællesspisning m.m.

Alt i alt er Dragør Boldklub et godt sted at være.

Ønsker du at høre mere om det at gå til fodbold, er det blot at dukke op på lørdag i klubhuset.

Med sportslig hilsen
Dragør Boldklub
Børneformand Claus Møller-Hey
M: 2224 0300
E: claus@moellerhey.dk

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?