Mættende og sprød osteomelet

Sæt tænderne i en knasende sprød omelet fra morgenstunden og føl dig mæt lige til frokost. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din morgenmad uden at skulle bruge oceaner af tid på det, så læs med her.

I den her version af osteomelet blandes osten ikke i æggemassen. I stedet for kommes osten på panden fra start og steges til den er fuld af små huller. Herefter hældes æggemassen på. På den måde får omeletten et tvist med en knasende sprød skorpe.

Mæt helt til frokost

Prøv den simple opskrift på en lækker omelet og oplev, at du vil føle dig mæt i flere timer uden at have brug for mellemmåltider eller sukkerholdige snacks før frokost. Æg er en god og sund proteinkilde og derfor et rigtigt godt valg, hvis du er på udkig efter et sundt morgenmåltid, der holder dig mæt længe.

Husk det grønne

Server din morgenomelet med lidt grøntsager til. Det er sundt, det mætter, og så ser det smukt ud på tallerkenen. Du kan variere tilbehøret i det uendelige. Her er det spæde spinatblade (som er i sæson lige nu) og små tomater.

Grønne asparges er også i sæson. Prøv f.eks. at stege dem i smør et par minutter på panden og drys med lidt salt. Det er nemt og smager utroligt godt.

Tryk på billedet for at få opskriften på mættende og sprød osteomelet eller hent den her.

Opskriften til en knasende sprød æggekage får du her

Læs også: Lækker cremet fetadip

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af god appetit. Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

Hvis du mangler inspiration til en masse lækre og nemme retter fra Mette Forman skal du besøge Mad & Drikke afsnittet her.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?