Dragørprofil skal styrke Københavns Lufthavns fokus på samfundsansvar

For at styrke sin indsats med at løfte virksomhedens samfundsansvar yderligere bringer Københavns Lufthavn en ny profil ombord i en nyoprettet stilling som chef for Corporate Responsibility. Det er en erfaren embedsmand som tager den nye rorpind, skriver Københavns Lufthavn i en pressemeddelelse.

Marie Louise Hansen Foto: CPH PR

Den nye chef for Corporate Responsability bliver den 41-årige Marie Louise Hansen som til daglig bor i Dragør med sin mand og to døtre. Marie Louise Hansen er uddannet cand. scient. pol fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsen, hvor hun blandt andet har arbejdet med energieffektivisering og grøn omstilling. Tidligere har hun blandt andet været i Transport-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Erhvervsministeriet. Hun har første dag i Københavns Lufthavne tirsdag den 11. juni.

”Københavns Lufthavne er en stor virksomhed, der med sine mange samarbejdspartnere har en hel unik mulighed for at samarbejde med flyselskaberne og resten af branchen om at flytte branchen i en mere ansvarlig og mindre klimabelastende retning. Med sin klimastrategi markerer CPH, at den har høje ambitioner for at gøre en forskel for klimaet. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring med udvikling af grønne og energieffektive løsninger og med at skabe strategiske partnerskaber til at udvikle og indfri CPHs høje ambitioner på klima og CR området,” siger den kommende CR chef, Marie Louise Hansen.

I Københavns Lufthavne ser man frem til 11. juni.
”Med Marie Louise ombord skruer vi op for ambitionerne. Hun bidrager med en stor viden og erfaring med både ansvarlighed og grøn omstilling og så kommer hun til at stå på et solidt fundament, hvor der er masser af fokus, vilje og drømme om at blive endnu bedre på dette område,” fortæller kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne, Peter Goll.

Kilde: CPH

Seneste artikler

 

Fik du læst?