Toplækkert rækkehus til salg på Bygrænsen – sælger vil hjem til Dragør

Jeanette er opvokset i Dragør og har boet her det meste af sit liv, men da hun og hendes kæreste for fem år siden besluttede at flytte sammen, faldt de for et rækkehus på Bygrænsen i Kastrup.

Sammen gik de i gang med at totalrenovere det, så huset i dag fremstår i en meget gennemført, enkel og eksklusiv stil. Lyse skibsplankegulve med gulvarme. Glatte vægge og lofter med fjernstyret ovenlys. Al el og vvs er skiftet.  Svane-køkkenet er topmoderne med automatik-låger og qooker, og der er både et superlækkert badeværelse og gæstetoilet.

Central beliggenhed

Huset ligger i et rolig kvarter, men alligevel centralt, og det var noget af det, der tiltalte Jeanette.

– Bare lige op på cyklen, og så der fem kilometer ind til København. Der er også masser af indkøbsmuligheder og gåafstand til Amagerstrand, konstaterer hun.

Huset på Bygrænsen og den tilhørende lille hyggelige have er alt det, Jeanette og hendes kæreste drømte om, der er bare lige et problem: Jeanette savner Dragør, og hun savner at være tættere på sin mor, der bor her.

Kemien var der

Kunne man flytte et hus, havde Jeanette og hendes kæreste gjort det. Men det kan man jo ikke, så nu har de sat Bygrænsens flotteste rækkehus til salg hos Home i Tårnby, der også solgte Jeanettes gamle hus i Dragør, fordi ”kemien var der bare”, som Jeanette formulerer det.

Klik på billedet for at se boligvideoen.

Og det er så din store chance, hvis du drømmer om at komme tættere på København, Amagerstrand og have lettere adgang til offentlig transport, samtidig med at du bor på 130 kvadratmeters nyistandsat luksus.

Se det med dine egne øjne via linket her