Grillede hakkebøffer med frisk salvie

En god klassiker til sommerens BBQ og grill-aftener.
En god hakkebøf er et oplagt valg, når den står på grill sommeren over. Med et par blade frisk salvie og en god flagesalt kan du på en nem måde give smagen på bøffen det tvist, der overrasker, uden at dominere den danske klassiker.

Tryk på billedet eller her for at få opskriften på grillede hakkebøffer med frisk salvie.

Vær forberedt, så du nemt kan servere hakkebøffer med et tvist
Vær forberedt sommeren igennem med en potte salvie i dit køkkenvindue eller i en krukke på terrassen eller altanen. Den kan også plantes ud i staudebedet. Så kan du slå til og nemt servere gode hakkebøffer med smag og aroma de dage, hvor vejret indbyder til at tænde op i grillen. Den kraftige og karakteristiske krydderurt  passer utroligt godt til kød, og så har den gennem mange år været anvendt som lægeplante. På latin betyder salvie “Frelse” eller “Helbrede” og efter sigende skulle den kunne lindre alt fra ondt i halsen til gener i forbindelse med overgangsalderen.

Lækkert tilbehør til grillet hakkebøf
Mange af sommerens friske danske grøntsager passer perfekt til grillet bøf enten rå, let dampet, grillet eller blandet som en god salat. Prøv f.eks. en simpel tomatsalat med balsamicosommersalat med vandmelon og feta eller forførende jordbærsalat som tilbehør til grillet hakkebøf med frisk salvie.

Opskriften til Grillede hakkebøffer med frisk salvie får du her

Læs også: Sprød osteomelet

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på www.dethandlermestommad.dk

Du ønskes en rigtig god uge med masser af god appetit. Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Følg også med på: Facebook     Pinterest     Instagram

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?