Har du ikke modtaget dit valgkort?

Hvis ikke du har modtaget dit valgkort, kan du kontakte Borgercentret
på 32 89 01 00

Hvis ikke du har modtaget dit valgkort, kan du kontakte Borgercentret på 32 89 01 00, som kan udskrive et nyt til afhentning. Du skal medbringe legitimation, fx sundhedskort, kørekort eller pas, når du henter det.

På valgdagen kan vælgere uden valgkort naturligvis også afgive stemme, det kræver dog blot lidt mere sagsbehandling i form af identifikation (sundhedskort, pas eller kørekort) og udskrivning af valgkort.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?