Mesterskabsaften i Dragør

Mandag den 20. maj 2019 stod i mesterskabernes tegn. På tværs af idrætsgrene og aldersgrupper var idrætsudøvere fra Dragør Kommune samlet for at blive hyldet for deres unikke præstationer i løbet af 2018.

Gruppebillede ved Mesterskabsaftenen

Borgmester Eik Dahl Bidstrup tog imod og lykønskede de enkelte idrætsudøvere. I alt havde 31 medaljetagere meldt sig til det hyggelige arrangement.

Hen over et par timer med borgmestertale og uddeling af præmier og lidt at spise var idrætsudøverne samlet i Dragør Boldklubs lokaler.

”Det er en fantastisk bedrift og kraftpræstation at vinde guld, sølv eller bronze ved et Danmarks- eller Nordisk Mesterskab. Men det er ikke alene en individuel præstation. Det kræver nemlig støtte og opbakning hele vejen rundt – fra familie, klubkammerater og de mange frivillige i Dragørs sports- og idrætsforeninger,” siger borgmesteren.

Medaljehøst

Idrætsudøverne fra Dragør gjorde det rigtig flot i 2018. Kommunen bekendt er det blevet til 31 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 15 bronzemedaljer ved forskellige Danmarks og Nordiske Mesterskaber. Vel at mærke inden for så forskellige idrætsgrene, som karate, hip-hopdans, show, cheerleading, sejlads, roning, rugby, fægtning, bordtennis, golf og curling.

”Vi kan være rigtig stolte af vores sportsudøverne, som har repræsenteret Dragør,” slår Eik Dahl Bidstrup fast.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup lykønsker idrætsudøverne

Seneste artikler

 

Fik du læst?