Vi har modtaget:

Allan Holst: Spændende mulighed for at tiltrække nye virksomheder til Dragør

FRAMEHOUSE er Dragørs seneste skud på stammen i forhold til et topmoderne og bæredygtigt flerbrugerkontorhus hvor arkitektur, miljø og trivsel forenes på en helt ny måde. FRAMEHOUSE åbnede officielt torsdag den 23. maj.

Foto: Maiken Kestner

Indlæg af viceborgmester Allan Holst (S)

FRAMEHOUSE ser ud til at blive en rigtig spændende mulighed for at tiltrække nye mindre virksomheder til Dragør.

Vi er i et erhvervsområde, som måske er landets pæneste og bedst drevne erhvervsområde med en fin arkitektur og velholdte udenoms arealer.

Vi prøver på alle måder at understøtte initiativer, der kan give flere arbejdspladser i Dragør. Og vi oplever helt generelt, at flere ønsker at etablere sig i Dragør.

Åbent hus og reception hos FRAMEHOUSE på A.P. Møllers Allé 43B. Viceborgmester Allan Holst t.h. og restauratør Sven Ole Rosenkilde talte om de nye lokaler og indretningen i bygningen. (Foto: Dines Bogø)

Det giver helt naturligt et pres på den kommunale forvaltning. Men det ændrer ikke ved, at vi i dag ved indvielsen af FRAMEHOUSE ser et stort fremmøde af mulige lejere netop til denne form for erhvervsmiljø.

At man har lagt vægt på de klimamæssige aspekter, kan vi kun glæde os over. Tillykke til FRAMEHOUSE, og vi vil spændt følge deres udvikling.

Se indslag fra TV2 Lorry om byggeriet her

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?