Regnskab 2018

2018 var året, hvor det økonomiske billede i Dragør Kommune vendte fra flere år med gode resultater og stigende kassebeholdning til et markant pres på kommunens økonomi. Det er desværre en situation, som rigtig mange af landets kommuner også står i.

Det ændrede billede hænger især sammen med forhold, som kommer udefra. Men der er også enkelte af vores institutioner, som i 2018 har haft det økonomisk svært.

Læs borgmesterens forord i regnskabsavisen og få et overblik over regnskab 2018, som nu er videresendt til kommunens revisor.

Hvor kom pengene fra? Hvad blev pengene brug til? Og hvordan så årets driftsresultat egentlig ud?

Regnskabsavis 2018 (åbner som pdf-fil)

Udklip af regnskabsavisen 2018
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?