Valgplakater

Der er givet dispensation til, at valgplakaterne fra Europa-Parlamentsvalget kan blive hængende til den 13. juni.

Det er besluttet at give dispensation, så valgplakaterne fra Europa-Parlamentsvalget, som er sat op rundt om i byen, må blive hængende til efter Folketingsvalget, hvor de skal være taget ned den 13. juni.

Kontakt
Valgplakater
Hvis du har spørgsmål til reglerne, kan du kontakte Borgmestersekretariatet.
Telefon: 32 89 01 16
Du kan også sende en mail
OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din NemID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit cpr.nr.

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?