Cykelmanden fylder år

I mange år var hunden menneskets bedste ven, men efterhånden har cyklen tager over. Der cykles på livet løs, med og uden elmotor, for en cykel er ikke længere bare en cykel hvis man spørger indehaver Troels Nicolaisen fra 14-års fødselaren Troels Cykler på Hovedgaden i Store Magleby.

Fødselsdagsfest hos Troels Cykler som fejrer 14 års fødselsdag med fantastiske fødselsdagstilbud. Foto: DragørNyheder.dk

Fødselsdagene hos Troels Cykler bliver fejret fredag 31/5 og lørdag 1/6 med masser af gode fødselsdagstilbud på cykler, hjelme, sko, tøj og cykelbriller. På udvalgte cykelmodeller kan du spare helt op til 70%!

Danskerne har taget elcyklerne til sig og ikke mindst i Dragør hvor cykling til og fra arbejde er populært. Med lidt modvind den ene eller anden vej er der mange som sætter pris på den lille el-hjælper. Troels fremhæver bl.a. det danske elcykel mærke E-fly hvor han fører et stort udvalg og i øjeblikket er der særtilbud på den nye Nova Max II med centermotor til 13.999 kroner.

Nova Max II med centermotor Nova Max II har fået nyt steldesign og udstyret med et display med nye funktioner. elcyklen er udstyret med et 36V 10,4 AH Lithium-ion-batteri med energi til hele 80 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne. Modellen har desuden lav indstigning, punkteringsbeskyttede dæk, robust bagagebærer og lækker sadel – altså masser af komfort for pengene. Har fastmonteret for- og baglygte, der får strøm fra batteriet, og leveres med kraftigt støtteben.
Indehaver Troels Nicolaisen blev udlært i forretningen tilbage i 2004. Året efter, i 2005, overtog Troels forretningen som han nu driver på 14. år. Udover at passe forretningen på Hovedgaden har Troels været aktiv i Dragør Boldklub på og udenfor banen. Tilbage i maj 2010 blev han hædret for 100 kampe i den gule DB trøje.