Brækkede lemmer, løse heste og ild, da Dragør U17 vandt storsejr

I sidste uge skrev vi, at Dragør Boldklub (DB) U17 havde chancen for at vinde deres række, hvis man kunne vinde over lokalrivalerne Fremad Amager i sæsonens sidste kamp.

Uden at overdrive må man sige, at det lykkedes til fulde… Det blev nemlig til en storsejr på hele 10-0 over naboerne, som har den tidligere DB-træner Kim Grønved som cheftræner.

Vi beklager manglen på flere billeder fra U17 opgøret mellem Dragør og Fremad Amager. En kamp som ikke bare bød på usædvanligt mange mål til Dragør, kanonslag, røg og en løbsk hest uden rytter. 

Af Henrik Hvillum

I bogstavelig forstand løb fejringen af storsejren dog løbsk for U17-holdet og ikke mindst deres meget entusiastiske fans. Som beskrevet i sidste uge kommer ca. 25 af spillernes kammerater til U17-holdets hjemmekampe med bannere, romerlys og slagsange.

Fik du læst: Dragør U17-drenge kan vinde deres række med sejr i lokalopgør

Storsejren i kampen og dermed førstepladsen i tabellen blev fejret så højlydt, at ild og røg fra det medbragte fyrværkeri nær havde startet en større brand.

Privatfoto fra kampen hvor der både er kanonslag, røg og løbsk hest.

Derudover var lydniveauet fra den medbragte megafon så højt under sejrssangen, at en rytter til hest blev smidt af, da den firbenede DB-supporter åbenbart blev så forskrækket, at den galopperede for fuld fart ned ad Lundestien.

Den ”afsatte” rytter pådrog sig knubs og en brækket finger, men ud over det var der hverken personskade eller materielle ødelæggelser ved hændelsen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?