Vi har modtaget:

Nu er det afgjort: Meny-bygningen skal sælges

Vi har modtaget: Strandparkens øverste myndighed, repræsentantskabet afholdt møde tirsdag den 4. juni 2019. På baggrund af et forslag fra et overvældende flertal på et beboermøde i Strandparkens afd. 1, som Meny-bygningen er en del af, blev det enstemmigt besluttet at sætte Meny-bygningen i offentligt salg.

Indlæg af Søren Keldorff, formand for Strandparken

Offentligt salg af Meny-bygningen

Det er en betingelse, at der altid skal være dagligvarebutik på området samt at der ikke skal bygges ovenpå. Der var tilslutning til, at tilbudsgiver skal arbejde for at der medicinudlevering fra apoteket, og at der etableres en ordning med udbringning af dagligvarer.

Der var endvidere tilslutning til at tilbudsgiver skal tilstræbe at et nybyggeri bliver bæredygtigt,  samt at tilbudsgiver skal have medarbejdere med løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Repræsentantskabet besluttede, at det bliver Strandparkens organisationsbestyrelse, der efter samråd med bestyrelsen for Strandparkens afd. 1, der træffer beslutning om en salgsaftale.

Med venlig hilsen
Søren Keldorff, formand for Strandparken

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?