Vi har modtaget:

Stor fremgang til Venstre i Dragør Kommune

Vi har modtaget: Folketingsvalget d. 5. juni resulterede i en meget markant fremgang for Venstre lokalt i Dragør Kommune. 42% flere stemte på Venstre denne gang i Dragør Kommune i sammenlignet med folketingsvalget i 2015.

Indlæg skrevet af Erik Skovgaard Nielsen, Formand Venstre i Dragør

Det resulterede i en stemmeandel på 30,9% – en fremgang fra 21,9% ved det forrige valg og noget mere end det dobbelte af Venstres fremgang på landsplan. Det er nu tredje valg i træk med markant fremgang til Venstre i Dragør Kommune efter først kommunalvalget i 2017 og Europaparlamentsvalget for nylig.

Som formand for Venstre i Dragør vil jeg gerne takke borgerne i Dragør for den store opbakning, hvor næsten hver tredje stemme er gået til Venstre. Det er en opbakning, som også giver et godt rygstød til det lokale politiske arbejde med fortsat at gøre en god kommune endnu bedre. Det vil vi også fremadrettet arbejde for i det bredest mulige samarbejde med partier/lister, som kan og vil tage ansvar for helheden.

Med venlig hilsen
Erik Skovgaard Nielsen
Formand, Venstre i Dragør

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?