Kinesisk delegation til Dragør

En delegation på seks personer fra Kina besøgte Dragør tirsdag den 11. juni 2019. I spidsen for delegationen stod Chen Liang, chairman of Baiyue Culture & Turism Investment Group.

Kinesisk delegation besøger Dragør virksomheden Hevea
Besøg på Dragørvirksomheden Hevea (fra ventre: Eik Dahl Bidstrup, borgmester i Dragør Kommune, Liu Jie, County Governor of Yixian People’s Government, Torben Hoffeldt, kommunikationsdirektør fra Hevea by Hoffihearts Holding ApS og Laila Liu, tolk og samarbejdspartner)

I den forbindelse lagde delegationen vejen forbi Dragør Rådhus, hvor borgmester Eik Dahl Bidstrup tog imod.

Formidling af kontakt

Fokus er blandt andet at formidle kontakt mellem mulige kinesiske samarbejdspartnere og lokale virksomheder. Målet er at gøre det lettere for virksomheder i Dragør at etablere sig på det kinesiske marked og skabe opmærksomhed om Dragør som besøgsmål for kinesiske turister.

”Jeg er glad for, at kineserne gerne vil besøge og samarbejde med forskellige aktører i Dragør,” siger borgmester Eik Dahl Bidstrup og fortsætter:

”Det, jeg er optaget af, er at understøtte og opbygge gode relationer til gavn for vores lokale erhvervsliv. Dragør er jo derudover også en perle at besøge, og det vil vi gerne vise kineserne. Vores fokus er ikke på ”masse-turisme”, men på bæredygtig turisme, som Dragør kan holde til.”

Efter besøget på rådhuset skulle den kinesiske delegation på rundvisning i Dragør by. Delegationen skulle desuden besøge et par lokale virksomheder og se på fremtidige samarbejdsmuligheder.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at Dragør får besøg af kinesere.

For delegationsformand Chen Liang er der da også tale om et genbesøg. Han er særligt interesseret i økologi og bæredygtighed i forbindelse med det kinesiske ”Watertown”, som er en art Frilandsmuseum, hvor besøgende kan lære om økologi med videre.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?