Crazy langbordsmiddag på Luftbroen i Terminal 3

Er du til særprægede oplevelser og kan du ikke få nok af atmosfæren i en moderne lufthavn, så byder der sig nu en særdeles unik mulighed når Københavns Lufthavn inviterer til “højst” utraditionel middag på Luftbroen i Terminal 3. Men du skal skynde dig hvis du skal have fingre i én af de blot 84 pladser ved langbordet. Billetsalget startede i går 11. juni.

En utraditionel langbordsmiddag på Luftbroen i Terminal 3 i Københavns Lufthavn. Foto: CPH

Det er Københavns Lufthavn som er gået sammen med Adam Aamann fra Aamanns og Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller om at afholde en langbordsmiddag på Luftbroen i lufthavnen, når madfestivalen Copenhagen Cooking & Food Festival i slutningen af august 2019 atter indtager København med nye, spændende madoplevelser, skriver Københavns lufthavn i en pressemeddelelse;

Foto: CPH

På Danmarks længste indendørs bro, der med sine 100 meter forbinder metroen med sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn, bliver der d. 29. august dækket op til en utraditionel middag. Her vil de to samarbejdspartnerne, Adam Aamann fra Aamanns og Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller, sørge for vådt og tørt til ganen. Gæsterne vil blive mødt af et smukt, men utraditionelt opdækket langbord, hvor sjove og moderne twists skal udfordre gæsterne og få dem til at komme hinanden ved på kryds og tværs og nyde en dejlig aften i utraditionelle rammer i lufthavnen.

Pladserne omkring langbordet er begrænset til 84 personer. Det betyder, at man skal skynde sig til tasterne d. 11. juni kl. 12.00, hvis man vil være én af de heldige.

Makkerparret: Smørrebrød og øl

Kok og restauratør Adam Aamann, der er blevet synonym med dansk smørrebrød, var ikke i tvivl om, at han ville være med, da Københavns Lufthavn spurgte ham ad, ”Når man får tilbuddet om at være med til at afholde en middag i lufthavnen, og de fortæller, at middagen kommer til at foregå på så crazy et sted som på Luftbroen i lufthavnen sammen med Mikkeller, siger man ja. Det giver sig selv.” Mere eller mindre identisk lød det fra Mikkel Borg Bjergsø, manden bag øl-imperiet Mikkeller og ham, der skal levere drikkevarerne til arrangementet: ”Hvorfor? Det er et nemt spørgsmål. Fordi det er et skidefedt event. Lufthavnen er et eksotisk sted, man forbinder med noget godt, det er klart, men ikke med en langbordsmiddag, som skal foregå på en bro med udsigt over lufthavnen. Og dét er fedt!”

Adam har udviklet aftenens menu sammen med Maxim Surdu, køkkenchef på Aamanns 1921, som har det hensigt at overraske, og Mikkel har parret maden med øl, som matcher og supplerer menuens smagsnuancer.

Hos Aamanns forsøger vi altid at udfordre folks forventninger til det, de skal spise. Når uventede komponenter, smage og aromaer kommer i spil, vækkes sanserne og din nysgerrighed bliver pirret, og det betyder, at vi rykker ved noget, som – håber vi – skaber en mindeværdig spiseoplevelse. Jeg ved, at Mikkellers øl, der i min optik er noget af det bedste og mest interessante bryg, man kan få, kun vil understøtte den oplevelse,” siger Adam Aamann og Mikkel følger op: ”Øl og smørrebrød er et match made en heaven, og at det så er en dygtig mand, som Adam, der går op i kvalitetsråvarer, som skal stå for maddelen, er en kæmpe bonus.

En utraditionel rejse

Københavns Lufthavn har de seneste år undergået en kæmpemæssig udvikling – også på madfronten. Hvor de repræsenterer toneangivende brands inden for dansk gastronomi, der tæller alt lige fra det vietnamesiske køkken med LêLê, til smørrebrød hos Aamanns og en klassisk, dansk hotdog fra Steff’s Place.

Med langbordsmiddagen vil vi gerne skabe en sjov og anderledes spiseoplevelse og samtidig demonstrere, at vi generelt har et stort fokus på lokale hero brands, som tilbyder rejsende i lufthavnen et stort udvalg af mad og drikke, der afspejler København. Derfor er det virkelig fedt, at to af vores gode forpagtere i lufthavnen Mikkel Borg Bjergsø og Adam Aamann er gået med i arrangementet,” siger Peter Krogsgaard, CCO i Københavns Lufthavn.

Information om langbordsmiddagen i Københavns Lufthavn

  • Billetsalget starter d. 11. juni 2019 kl. 12.00.
  • Billetprisen er 450 kr. + et gebyr på 21 kr., hvilket inkluderer 4 retter (vegetariske eller ikke-vegetariske) fra Aamanns og øl og sodavand fra Mikkeller.
  • Antal billetter til salg: 84.
  • Køb din billet her
  • Middagen afholdes d. 29. august kl. 18-21.00 på Lufthavnsbroen i Terminal 3 i Københavns Lufthavn.
  • Middagen afholdes på Luftbroen, som med sine 100 meter er Danmarks længste indendørs bro.
  • Det er tredje gang, at Københavns Lufthavn samarbejder med Copenhagen Cooking i forbindelse med events under madfestivallen. Det er dog første gang, man kan købe billetter uden at skulle ud at rejse.
  • Det er det kreative bureau Femmes Regionales, som står for konceptudviklingen af det visuelle udtryk, bordopdækningen mm.

Kilde: CPH

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?