Borgermøde om Madsens Krog

Kom og lyt! På mandag den 17. juni 2019 kl. 17 holder vi informationsmøde i Tolderhuset, Strandlinien 3, om planerne for Madsens Krog. Anledningen er forslag til lokalplan 78 for Madsens Krog, som er i høring.

Borgermøde om Madsens Krog

Forslaget har til formål at gøre det muligt at udvide søsportsklubbernes faciliteter under hensyn til områdets bevaringsværdige bygninger og offentlighedens adgangsmuligheder.

Det er også muligt at se klubbernes lokaler i Madsens Krog og høre, hvilke aktiviteter som klubberne har.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »