Enggårdsbeboere til Royal Run – se stemningsbillederne

Royal Run var en kæmpe oplevelse for både cykelpiloter og Enggårdens beboere, der cyklede med ved årets royale motionsløb.

Privatfoto

Pinsemandag deltog seks beboere fra Enggården i verdens 6. største løb, Royal Run, i København i følgeskab med Cykling Uden Alder, og både cykelpiloter og passagerer nød vejret og turen til fulde.

Privatfoto

”Royal Run var en kæmpe oplevelse, og adrenalinen er først langsomt ved at fordampe sammen med rusen af kongelig højhed,” fortæller Maria Walker Andersen tirsdag formiddag. Hun var idemageren bag initiativet og var selv med til løbet som cykelpilot. Hendes tanke var, at når Royal Run beskrev sig selv som et folkeløb, så måtte det også være for alle.

”Og fordi man ikke er god til bens, skal man ikke afskæres fra at være med til det folkelige samvær,” fortæller hun.

Derfor fik hun tilmeldt foreningen som hold ved årets Royal Run, der løb af stablen i København pinsemandag.

”Jeg tror ikke der er blevet hujet, vinket, smilet og hygget så meget sammen med så mange andre danskere på samme tid, som vi gjorde sammen med de skønne beboere fra Enggården. Vores ældste beboer, Kirsten på 98 år var klar til at tage et løb mere, da vi havde passeret målstregen,” fortæller Maria.

Alt i alt tog turen seks timer ud og hjem inklusiv et pitstop på Reffen til en velfortjent, hjemmelavet picnic fra Enggården, hvor cykelpiloter og passagerer skålede sejren ind i et køligt glas hvidvin.

Klik på billedet herunder for at se en kort video fra turen:

https://www.facebook.com/lise.hellborn/videos/pcb.2514849075467957/10157263229713158/?type=3&theater&ifg=1

Cykling Uden Alder bestod One Mile-løbet under sloganet: “Man kan Alt hvad man vil” (with a little help from your friends). Og foreningen fik da også lidt hjælp fra lokale venner til at gøre turen endnu sjovere. Flytteforretningen Holger Danske transporterede cyklerne til København, og Fantasikompagniet havde udstyret alle med kongekroner til turen.

Privatfoto
Verdens 6. største løb

Sidste år blev Royal Run gennemført for første gang i forbindelse med Kronprinsens 50-års fødselsdag. Arrangementet løb af stablen med 70.575 tilmeldte i Danmarks fem største byer. I år har tilmeldingerne rundet 80.000, og der meldes udsolgt i både Aalborg og Aarhus samt på 10 kilometer-ruten i København. Det placerer løbet som det 6. største i verden nogensinde.

Seneste artikler

 

Fik du læst?