AMAGER-DRENGE FIK RYKKET GRÆNSER PÅ OVERLEVELSESTUR

Røgdykning, træklatring, sejlads og rappelling var blandt de øvelser som 21 drenge fra 13-16 år skulle igennem på en overlevelsestur i Kongelunden på Amager.

Foto: Københavns Politi

Turen blev gennemført sammen med nærpolitibetjente fra Amager, Tårnby Brandvæsen og SSP-medarbejdere fra Tårnby og Dragør, skriver Københavns Politi på deres Facebookside.

Overlevelsesturen foregik over to dage med overnatning i det fri, hvor vejret viste sig fra sin bedste side og humøret var i top.

Drengenes fysiske grænse blev testet under en længere rute med forskellige aktiviteter bl.a. træklatring, sejlads, kommandokravl, rappelling og rebklatring.

Drengene fik også undervisning i forskellige brandslukningsmetoder af Tårnby Brandvæsen og gennemførte en røgdykningsøvelse i et passagerfly, hvor de skulle redde en person ud – som i denne øvelse blot var en dukke.

Foto: Københavns Politi

Om natten blev de igen sat på prøve, da gruppen i fællesskab skulle opklare et mord og undervejs følge en rute i skoven, der var sparsomt oplyst med blå blink.

Foto: Københavns Politi

Der var også undervisning i moral, etik og lovgivning.

Under turen fik drengene dannet gode relationer til de lokale nærbetjente og klubmedarbejdere.

Foto: Københavns Politi

Kilde: Københavns Politi

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?