Varmen: Husk at drikke væske

Pas på hinanden derude. Det er meget varmt, og det er vigtig at sørge for at drikke rigelig væske. Mind både børn, voksne og de ældre om at drikke – også selvom – de ikke umiddelbart føler tørst. Sundhedsstyrelsen beder os om at være særligt opmærksomme på borgere, der er i forhøjet risiko for varmerelateret sygdom. Læs mere og få gode råd på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?