Tag på en uges højskoleophold – bare uden sang – i Dragør Golfklub!

Går du rundt med en indre Tiger Woods i kroppen, eller har du bare lyst til at kombinere en hyggelig aktivitet med socialt samvær og masser af frisk luft, så har du nu chancen for at få det hele, og lidt til, i Dragør Golfklub.

Græsset er grønt og overordentligt veltrimmet – klar til at byde en masse nye golfentusiaster velkommen i Dragør Golfklub i uge 28. Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Lær at spille golf på 1 uge

I uge 28, fra den 8. til den 12. juli kan du nemlig vælge at bruge nogle velfortjente feriedage på at få en grundig introduktion til golfens forunderlige verden hos Dragør Golfklub på Kalvebodvej ved Søvang. Daglig leder Torben Ehlers glæder sig til at lære en masse nye golfentusiaster at kende:

”Vi er allerede Dragørs største forening med 1300 medlemmer, men vi vil gerne vise folk i byen, at golf er en sport for alle. Derfor har vi stablet dette arrangement på benene, som er en slags højskoleophold i fem dage, bare uden sangbog”, siger han.

Daglig leder i Dragør Golfklub Torben Ehlers glæder sig til at lære en masse nye golfentusiaster at kende i forbindelse med klubbens “intensivkursus”. Foto: DragørNyheder.dk

Der er tale om en grundig introduktion med tilhørende undervisning. Alle dage startes der kl. 9, og deltagerne bliver først ”lukket ud” igen kl. 15. Undervejs får man så mulighed for at ”drive”, ”chippe” og ”putte” med både jern, køller og puttere på de smukke og velholdte faciliteter på det sydlige Amager. Og man kan sagtens komme ind fra gaden, uden at bruge hele pensionsopsparingen på udstyr. Det leveres nemlig af klubben.

Foto: DragørNyheder.dk

”Som regel melder folk sig ikke ud af golfklubben, når de først er meldt ind, men vi har en ”naturlig afgang” i form af sygdom og dødsfald på cirka 100 personer hvert år, så selv om vi er tæt på vores maksimale kapacitet, så vil vi naturligvis gerne have, at flere mennesker i Dragør bliver interesserede i golf”, fortæller Torben Ehlers til DragørNyheder.dk

Selve golfklubben har eksisteret i 30 år, og det ældste medlem er i dag 94 år gammelt (!), mens man for nylig er begyndt at afholde familiearrangementer for børn helt ned til 4-5 år.

Og nu har man så mulighed for at bruge en arbejdsuge på at lære spillet bedre at kende på en ganske uformel og uforpligtende måde, samtidig med, at man forhåbentlig bliver dygtig nok til at få lyst til at spille videre, når ugen er slut.

”Vi glæder os til at vise folk i Dragør, at golf er et spil for alle. Det er socialt samvær, sjov konkurrence, teknik, frisk luft og naturoplevelser på én gang”, lover Torben Ehlers.

Der er stadig mulighed for tilmelding frem til onsdag den 3. juli, og prisen for alle 5 dage inklusive frokost er 1500 kr. Kontakt: golf@dragor-golf.dk eller telefon 32538975 eller via linket her

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Læs mere »