Nyt fodboldakademi vil give flere træningstimer og skabe nye relationer

Hvis man har ambitioner om at blive en endnu dygtigere fodboldspiller, og man ikke synes at to træninger og en kamp i weekenden er tilstrækkeligt, så er Dragør Boldklub (DB) nu på banen med et godt tilbud.

Foto: DragørNyheder.dk

Af Henrik Hvillum

Fra starten af det nye skoleår kan man nemlig møde op i klubhuset efter skoletid og få ekstra træning, hvis man som pige eller dreng er i aldersgruppen U9 – U12. Man vælger selv, om man vil tilmelde sig én ugentlig ekstratræning, men man kan også vælge at komme flere dage, eller sågar hver dag, under forudsætning af, at man er medlem af DB.

Selve træningen bliver ikke fysisk hård som sådan, men snarere en finpudsning af børnenes tekniske egenskaber og evner. I stedet byder menuen på specifik træning i discipliner som vendinger, ”cuts” og hurtige fødder.

”Der bliver trænet rigtig meget, og der er er mange, som har ambitioner om at blive dygtigere til fodbold i DB, og derfor har vi nu besluttet at give dem et tilbud om træning og samvær på tværs af årgange og køn. Tiden fra U9 – U14 kaldes ”guldalderen”, når det gælder udvikling af færdigheder, fordi det er her, man udvikler sig mest, og her man udvikler sine færdigheder og teknik allermest”, siger klubbens ungdomsformand Søren Karlsen.

Ungdomsformand i Dragør Boldklub Søren Karlsen Foto: DragørNyheder.dk

Det er Michael Haase, som forestår træningen sammen med en assistent, og der trænes hver dag fra ca. kl. 15.15 og en time frem, men meningen er, at der er åbent for adgang i klubhuset allerede fra kl. ca. 13, når de yngste årgange får fri fra skole. Der er naturligvis mulighed for at købe frugt, snacks, boller osv., når man ankommer til klubhuset. Inden træningen er der mulighed for afslapning og for at lave lektier.

Det koster mellem 550 og 1200 kr. pr. måned at være med på DB’s fodboldakademi. Tilmeldingsfristen er mandag 8/7, og der startes op mandag 12/8, den første dag efter skoleferien.

Tilmeldingen sker til Mette Stie Kallesøe på mettestiekallesoe@gmail.com

Læs mere her: http://www.dragoer-boldklub.dk/

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?