Nominer til Initiativprisen 2019

Hvem skal have Initiativprisen? Dragør Kommune vil gerne fejre og synliggøre de mange Dragør-borgere, der hver dag gør en ekstra indsats for at gøre kommunen til et godt sted at leve. Derfor uddeles Dragør Kommunes Initiativpris den 30. august 2019 i forbindelse med fejringen af Frivillig Fredag i Dragør.

Prisen uddeles til en borger, virksomhed, institution eller forening for en særligt bemærkelsesværdig indsats for at fastholde og styrke fællesskabet i kommunen. Ud over æren, som følger med prisen, begaves vinderen med 25.000 kr. Præmien sponsoreres af Danske Bank, Tårnby Afdeling.

Vinder af initiativpris 2018, Cykling uden alder
Vinder af initiativpris 2018, Cykling uden alder

Alle Dragør-kandidater kan nomineres

Alle borgere i Dragør Kommune kan indstille en Dragør-kandidat til prisen. Et dommerpanel bestående af borgmester Eik Dahl Bidstrup, chef for Børn, Skole og Kultur Rasmus Johnsen, formand for Folkeoplysningsudvalget Geert Jakobsen og filialdirektør Claus Dehn-Christoffersen fra Danske Bank Tårnby vil foretage den endelige udvælgelse.

Tidsfrist for nominering

Sidste mulighed for at indsende forslag til kandidater er den 16. august 2018. Forslag skal sendes til e-mail: frivillighed@dragoer.dk. Med indstillingen skal følge en motivering af, hvorfor den nominerede har gjort sig fortjent til prisen.

Frivillig Fredag i Dragør

Dragør fejrer i år for fjerde gang byens mange frivillige. Det gør vi for at hylde den frivillige indsats, der bliver gjort af de mange forskellige slags ildsjæle og aktive borgere i Dragør. Programmet vil blive sat sammen ud fra de indslag, som byens borgere selv ønsker at bidrage med. Hvis du vil bidrage med indslag, er du velkommen til at skrive til: e-mail: frivillighed@dragoer.dk senest den 16. august 2019.

Tid og sted

Prisen uddeles fredag den 30. august kl. 18 på havnen i Dragør, hvor Frivillig Fredag fejres med musik, møder, aktiviteter og spisning fra kl. 15. Kom og mød Dragørs frivillig- og foreningsliv. Det endelige program er under udarbejdelse, og vil blive annonceret i Dragør Nyt og på Dragør Kommunes hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?